Worldwide Delivery Available

ask a question
shipping
make your own 1

merevítse magát azért, hogy a Mikulás beszéljen a gyerekeiddel?

merevítse magát azért, hogy a Mikulás beszéljen a gyerekeiddel?

Lényeg: A kultúránkban elegendő erő összeesik az egészséges WC -viselkedés ellen, hogy még a sportot játszó és a spenótot játszó gyerekek krónikusan eltömődhetnek. egy viszkető feneke. De mások annyira tele vannak széklettel, amelyek enuresis -t alakítanak ki (ágynemű vagy nappali nedvesítés), mivel a végbél edzett kakas tömege ellenzi és súlyosbítja a hólyagot. Más gyerekek kialakulnak az Encopresis -t (kakas balesetek), mivel az évekig nyújtott végbél elveszíti a hangot és a szenzációt; Poop csak kimarad, anélkül, hogy ezek a gyerekek még észrevennék. Rossz helyen keresnek! Még akkor is, ha a tejtermékek kiküszöbölése segít, mint néhány gyereknél, ez önmagában ritkán megfordítja a tüneteket. Részteret a székrekedés megoldására a gyerekekben

Ha a gyermeke jól eszik, és még mindig székrekedés jeleit mutatja, ajánlom egy kétrészes stratégiát Enemas és 2.) Az egészséges kakas szokások bevezetése. De ezeknek a gyógyszereknek nem kell vegyi anyagokat tartalmazniuk (rengeteg alternatíva van a Miralax -ra). Emellett nincs semmi „természetes” a hasamok kakukk körüli hordozásában. Az alulkezelés alatt álló székrekedés gyermekkorban és azon túl is sújthatja a gyerekeket. Rengeteg ágynemű -betegem tweens és tizenéves. Sokan naponta kakilnak – napi két -háromszor -, de soha nem üresek. A friss, puha kakas csak a megkeményedett tömeg körül nyúlik, amely a végbél kinyújtja és súlyosbítja a hólyagot. Mi lesz? Azok a gyermekek, akiknek hasi fájdalma van, de nem nappali vagy éjszakai balesetek, napi ozmotikus hashajtót javasolok, legyen az magnézium -citrát, mialax, laktulóz (vényköteles hashajtó), magnézium teje vagy rágható tabletta. Ezek egyike sem szokás kialakul; Egyszerűen a vizet vonzzák a vastagbélbe, lágyítják a székletet, és kevésbé fájdalmasak lesznek a poopingnak. Amikor a gyerekek rájönnek, hogy a pooping már nem árt, akkor valószínűbb, hogy időben megteszik. A

azoknak a gyermekeknek, akiknek jelentősebb tünetei vannak, például nappali vagy éjszakai balesetekre, sokkal agresszívebb kezelést igényelnek. A kutatás és az évtizedes tapasztalataim alapján javasolom a módosított O’Regan protokoll, más néven. M.O.P., a napi enemák és a hashajtók kombinációja. kezelés, adja át neki az ingyenes letölthető csomagunkat, az orvos útmutatóját az M.O.P. -hez, amely bizonyítékot szolgáltat annak biztonságára és hatékonyságára.) Kemény, ropogós széklet, amelyet a végbél befolyásol. Még a napi enemákkal is, a támogató csoportomban az egyik anyám elküldte: „Úgy érzem, hogy egy kerti tömlővel ellátott cementblokkban forgácsolok!”

De a krónikus székrekedés megoldása a gyerekekben nem csak a tisztításról szól. ki a végbél; A visszaesések megelőzése érdekében kritikus fontosságú, hogy gyermekének egészséges kakasi szokásait tanítsa. Még a kisgyermekek is megérthetik, mi történik bennük, amikor figyelmen kívül hagyják a jelet, és megkülönböztethetik a rönkök és a foltok között! – Utasítsa gyermekét:

Próbáljon minden nap reggeli és vacsora után pogorozni. A kakas iránti vágy erősebb utó, főleg reggel. Teljes 5 percig, könyvvel vagy videóval. A gyerekek hajlamosak felbukkanni a WC -ről, és bejelenteni: „Nem kell mennem!” Állítson be egy időzítőt, hogy gyermeke megtanulja, mennyi ideig van 5 perc. Jane és az óriási kakukk könyvem megerősíti annak fontosságát, hogy egy ideig üljön. Előre, miközben kakaszkodnak, a könyök térdre, a Tailbone kiszorult. Ez a helyzet biztosítja gyermekének a gravitáció előnyeit, és meghosszabbítja a hasi üreget, lehetővé téve a vastagbélnek, hogy inkább a széklet székletét szivattyúzza a végbélbe az ürítéshez. Ez a gyermek testét guggoló helyzetbe helyezi, az embereket úgy tervezték, hogy kakassak legyenek! Ha gyermeke viszonylag jól eszik, és továbbra is a székrekedés jeleit mutatja, akkor a szokás megfordítására összpontosítanám, nem pedig az élelmiszercsoportok kiküszöbölésére vagy a „tisztító” étrend kényszerítésére.

dr. Hodge „Hagyja abba az ágyneműt örökre az M.O.P. Megtanítja a szülõket, hogy a módosított O’Regan protokollt bizalommal hajtsák végre egy sor videó, írásbeli előadás, hasznos táblázatok és útmutatók, valamint a tudományos tanulmányok támogatásával. A bónusz tartalom három gyermek könyvet tartalmaz: az ágynemű és a balesetek nem az ön hibája, Jane és az óriás kakukk, valamint Dr. Pooper tevékenységi könyve és a Poop Naptár a gyerekeknek. Tekintse át a tantervet, és nézze meg az előnézeti videót. A Real Mom Nutrition olvasói március 10 -ig 15% -kal kaphatják meg a kedvezményes árat a Code Realmom használatával. Hagyja abba az ágyneműt örökre az M.O.P. A Suzanne Schlosberg -szel írt könyvei között szerepel Jane és az óriás kakukk, az ágynemű és a balesetek nem a te hibád, Dr. Pooper tevékenységi könyve és a Poop Naptár a gyerekek számára. Webhelye BedWettinDandACCIDENS. Ha ezekben a linkeken keresztül vásárol egy terméket, akkor a költsége megegyezik, de kapok egy kis jutalékot, hogy segítsen a blog működési költségeiben. Köszönjük a támogatást! Ez az utolsó olyan hozzászólások sorozatában, amelyek kiemelik az iskolánk wellness tevékenységeit (olvassa el az 1. és a 2. rész „Programok That Rock” és 2. részét). Remélem, hogy ötleteket és inspirációt fog kapni ezekből a programokból. Remélem azt is, hogy megosztja az iskola programjairól a megjegyzések részlegét, így mindannyian inspirálhatunk! terepi kirándulás a második osztályosok számára. A közeli nyilvános piacot gyalogosan választottuk. A busz helyett gyalogos elmenni nagyszerű testmozgás volt (és sok pénzt takarított meg nekünk). Megnéztük a piacot, és beszéltünk az általunk látott ételekről. Aztán a nonprofit szervezet helyi ügyeinek oktatója átvette a hallgatókat az egyik friss ételállványon, különféle gyümölcsökről, zöldségekről, szárított babról, teljes kiőrlésű kiőrlésekről és diófélékről beszélve-és miért jók a test számára. Aztán felmentünk az emeletre a piac konyhai helyére, ahol a gyerekek segítettek a hummus és a vegetáriánus szendvicsek ebédjének elkészítésében. Nap a hallgatók számára, amikor a nap nagy részét a sportra és a játékokra fordítják. A gyerekek imádják. Noha a popsiklákat és a hótakarókat általában a terepi napon szolgálják fel, tavaly a PTA megkérdezte, hogy a wellness bizottság nyújthat-e valami tápláló dolgot. Szeletek a gyerekeknek. Szinte minden hallgató vett egy darabot és élvezte (és nem volt felfordulás a popsicles hiánya miatt). De nagyszerű üzenetet küldött a gyerekeknek: fontos a test játszása és mozgatása – és így egészséges módon táplálja. Valamiféle egészségügyi és wellness-hez kapcsolódó bizottság vagy csoport csatlakozik hozzá. Tudja meg, mit csinálnak, és hozza magának a saját ötleteit. Bizottságunk az iskola PTA része, amely nagy támogatást, hozzáférést biztosít az önkéntesekhez és a költségvetéshez. Élelmiszer-forradalom weboldala.

További forrásokért nézze meg:

Akció az egészséges gyerekek számára: Ez a nonprofit szervezet segít az iskoláknak az országszerte azáltal, hogy eszközöket, erőforrásokat és programokat biztosít, hogy az egészségesebbek a gyerekeket egészségesebbek elérjék. Ételek és aktívak.

Az iskolai ételek oktatása érdekében a The Ebéd tálca kötelező olvasási blog. Nagyon szeretem az új-ish blog iskolai harapásait is, amelyeket egy anya írt, aki egészségesebb ételeket hoz a fia általános iskolájába. Rengeteg erőforrást talál, például az egészséges osztálytermi snack-listákat és ötleteket a nem élelmiszer-adománygyűjtők számára, a Spoonfednél. Gondolkodni azon, hogy elindítson? Kérjük, ossza meg!

Nagyon örülök, hogy Wild áfonyával dolgozom, aki szponzorálta a mai bejegyzést. Ők a legnépszerűbb recept ebben a blogban – és több mint egyiktől hallottam, hogy minden héten készít egy tételt! Teljesen megkapom: kielégítőek, nem túl édesek és tökéletesek reggelire, harapnivalókra és ebéddobozokra.

Tudom, hogy a fehér csokoládé polarizáló. Tudom, hogy ez még technikailag sem csokoládé. A fehér csokoládé morzsák teljes szeszélyre kerültek ebbe a receptbe, miután észrevettem egy táskát a sütőszekrényemben, maradék egy ünnepi receptből. Úgy döntöttem, hogy beledobom néhányat, és megnézem, mi történt.

próbáld meg itt

Jó dolgok történtek! A fehér morzsák ezeket jóról nagyszerűre vitték. És a gyerekeim felrobbantották őket. Egy 12 éves vendég a házunkban kettőt evett egymás után, és egyharmadon horgászott. A fagyasztó szakaszban vannak, közvetlenül a többi fagyasztott gyümölcs mellett. Kisebb méretük tökéletes ezeknek a zabliszt -poharaknak, mert minden harapás során több bogyós színt és ízt kap. (Kétszer is vannak a rost- és antioxidánsok is, amelyeket a rendszeres áfonya csinál.)

Ezek a zabliszt-poharak szintén gluténmentesek, ha ez fontos számodra.

Készen áll a tétel elkészítésére? Szerezd meg a Wild áfonya és fehér csokoládé zabliszt csészék receptjét. ) Kényelmetlenné tesz. Tudom, hogy sokan élvezték a szerda sorozatot, de itt hagytam abba a cselekedeteket.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy aggódjon a muffin teteje miatt. Tehát szabaduljon meg a szekrény felső polcán lévő túlságosan szűk farmerektől. Megtettem!

Remélem, hogy a gyerekeim megtanulnak főzni. Az álmom, hogy neveljem, hogy a főzni tudjon, végül is valóra válhat. Köszönetet tudok mondani a hetedik osztályosnak a ragyogó ötletért.

Valójában van egy bikini testem. És képzeld csak? Te is megteszed! És enni néhány friss málna, amelyet megtakarítottam a gyerekek számára.

A gyerekeim nem kapnak elég zöldséget minden nap. Jaj. Komoly ébresztés. Ezeknek a trükköknek a helyére helyezése mindent megváltoztatott. Aldi szuperfánként nem tudom elhinni, hogy ezt a közelmúltban nem tudtam. Nincs több pazarolt félig tele kannák, amelyek penészesek a hűtőszekrényben! Elnézést a TMI -nek. De talán ez is segít neked. Csatlakozzon hozzám! Még a 8 éves cukorrohamom is.

Néha ezt az anyát csinálok rendben. Évem egyik legjobb pillanata. Így bontottuk meg a híreket a fiamnak – és a meglepő és csodálatos módját, amellyel válaszolt. Két évvel ezelőtt az idősebb fiam egy éjszaka egy éjszakánként jött hozzánk, és csendesen megkérdezte: „A Mikulás igazi? Tudtam, hogy jön. Szinte egészen az általános iskolán keresztül lógott (áldottan az iskolai baráti bandája is határozott hívõk volt.) De a fiam a tudomány szerelmese. Meg akarja tudni a dolgok működésének bonyolultságát. Tudtam, hogy neki az ilyen fantázia és a mágia lejárati dátuma volt. vagy mit gondolsz?”. A szemébe nézve tudtam, hogy azt akarja, hogy egyenesen adjuk neki. Szóval készen voltam. Nem akartam, hogy gyászoljon. Nem akartam, hogy könnyekbe szakadjon.

és nem sírt. De megtettem. Szippantás, elkezdtem a beszédet.

A férjemmel és én elmondtuk neki, mennyire boldogok vagyunk, hogy most csatlakozhat hozzánk a Mikuláshoz. És szerencsére megőrizte a titkos biztonságot. A kékből ezt mondta nekem: „Nagyon tetszett, ahogy te és apa elmondták nekem a Mikulásról. Így fogom mondani a gyerekeimnek is egyszer. ”

Mint minden más szülő életben, soha nem vagyok biztos benne, hogy a helyes dolgokat mondom. Tehát jó tudni, hogy időnként megteszem. Nem hiszem, hogy a gyerekeknek nagyon sok szeretettel kell rendelkezniük a jó időben. Csak izgatottak, hogy buliznak az osztálytermében! A fiatal gyerekeket rózsaszínűen csiklandozják, szinte bármi szokatlanul az iskolában, tehát miért maradjon egész éjjel bonyolult ételek, kézműves projektek és dekorációk készítése? , és a tanár azt javasolta, hogy a gyerekek készítsenek szőlőt szobrokat fogpiszkálóból és piros szőlőből (az ünnepi színekkel összhangban). – De nyilvánvalóan semmit sem tudok. Mivel a szőlőszobrok voltak a párt abszolút slágerei! És szeretem, hogy ez is egészséges: a gyerekek a szőlőre kóborolhatnak, miközben építik és megeszik a készterméket. –

Translate »
Select your currency
EUREuro